Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napkollektor - csak úgy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Aktív témák
-
Hát igen, ez örök dilemma, ha a Föld 90%-a megtébolyodna, akkor most a maradék 10% százalék lenne a bolond, vagy a 90%.
Szóval a lelki betegség nem feltétlenül egy egzakt, körülhatárolható dolog és nyilvánvalóan a társadalom épp aktuális normái is szerepet játszanak benne.
A liberalizmus azonban semmiképpen sem lehet egyenlő a dolgok kritikátlan elfogadásával, ezt az ember és a társadalom önvédelmi reflexe nem engedheti meg. Liberalizmusomnak így valóban gátat szab az elmém önvédelme.
Kissé idegesítőek azonban a személyeskedő megnyilvánulásaid, például a ''Drága kolléga, maga olyan messze van a liberalizmustól mint Makó Jeruzsálemtől''. Szerintem mi nem ugyanúgy értelmezünk egy fogalmat. Te a liberalizmus alatt már mindent kritikátlanul elfogadhatónak tartasz, én nem. Kissé sarkítottan gondolkodsz, és ezen még az sem változtat, hogy Te magadat emiatt intoleránsnak nevezed. Én nem vagyok intoleráns, továbbá nem gondolom, hogy a homoszexualitás egy betegség.
Sok, a saját normáimon kívül eső embert elfogadok normálisnak, de nem mindegyiket! Ha szerinted ettől én már egyből nem vagyok liberális, akkor a Földön egyetlen egy embert sem tudsz mutatni, aki liberális. Már pedig akkor ez a szó nem lenne értelmezhető, használható.
Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest