Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
Miután állami pénzt költenek így közbeszerzési eljárás alá tartoznak az iskolák is. aki pedig egy kicsit is átlát a dolgokon az tudja, hogy a közbeszerzés az egyik legnagyobb simlisség lehet...ha azzá teszik.
(nekünk 256-os pendrivot hoztak februárban 32.000Huf-ért,, de én már cdsak röhögök rajtuk + szomorkodom, hogy nem én vagyok a beszállító...)
-
viharhozo
addikt
Kozbeszerzes, ennyibe kerul. Egyreszt benne van az adminisztracio ktsge, az altalaban 3 ev helyszini gari, masreszt benne van az a kenopenz, amit az illetekes emberke mindig megkap. Megjegyzem, az iskolaban is kap vki lovet, mivel az osszeg miatt nem kellene palyazatot kiirni, az intezmeny megvehetne a cuccokat barmelyik kozbeszerzesre jogosult cegtol, akik ugyan meg mindig joval a piaci ar folott dolgoznak, de kozel sem ennyivel.
Egyebkent a kretaval meg a kezmosoval nem erdemes osszevetni, nem azonos a kassza. -
Ráczkölke
tag
Szerencsére nálunk ált.isk.-ban nem volt ilyen probléma, volt wc-papír mindig (egy csak példa a sok közül). Gimiben viszont megváltozott a helyzet!
Elég kicsi, de engem azért nyomaszt: minden évben beszednek tőlünk 1000ft-ot, azt mondván, h a fénymásolatokra kell... namost 1-1fénymásolt oldal nem is lenne sok, de több ilyen lapot kapunk, mint ahányból a könyv áll (és még számon is kérik tőlünk, ha valamelyik nincs meg), de akkor minek vesszük meg a könyvet, ha mindig fénymásolatokból tanulunk?!(8-9000ft + a nyelvkönyvek)
A sulink vett sok új gépet... mindent meghagytak, de a lapmonitorokat azért csak levitték a tanáriba, ami meg nekünk maradt > -
KrAt
veterán
Tudomásom szerint (anyum sulijában a gépeket én szereltem össze, és láttam az árakat) a hw-ek teljesen normális árban voltak! Egy kicsivel voltak drágábbak a bolti árnál! DE NEM ENNYIVEL! Szóval én csak azt tudom mondani, hogy a vételár, amiért anyumék vették ugyanezen beszerzési projekt (vagy mi?) keretein belül, nem voltak ilyen horroribilis összegek, szóval az iskolán belül ferdítettek (SZVSZ!!) az öszegeken...
-
Robaj
addikt
Azt azért kalkuláld bele, hogy ezeket a gépeket jó eséllyel megpályázták állambácsinál. Mi sulink is hasonló helyzetben volt, dec/jan vége/eleje, no kréta, de pont akkor kapták meg a pályázaton nyert 20 gépet, összesen 3 milla értékben.
UI: 2005 évi szakképzési hozzájárulás
Ezt csak a szakképzéshez szükséges cuccokra költhetik pályázat formájában. Krétát + wc papírt nehéz pályázni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 10.02. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest