- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
bar gondolom nem ilyen jellegu javitasra gondoltal, de ezt nehezen tudom elkepzelni
" It has been noted that passive smoking is much more dangerous than active smoking, because in the former case, you inhale the smoke emitted out by a smoker."valamint ebben sem vagyok biztos, hogy kevesebben vennek (csak tobb penz folyik be)
"Increasing the taxes of cigarettes would be a great idea. People would buy less of these unhealthy products which destroy the human body or moreover lots of people would give up smoking."p.s.: [link] ^^
-
rt06
veterán
lehet hulye kerdes, de mondjatok mar nekem olyan angol szot, amiben tisztan szerepel a "c" hang
illetve a masik hulye kerdesem, tud valaki egy listat az olyan us vegzodesu szavakrol, melyek tobbesszama i-re vegzodik?
-
rt06
veterán
igen, ertettem, hogy a cikk mit probal mondani (ezutoin is koszonet erte, mint irtam erdekes olvasmany), csak nem ertek vele egyet
en legalabbis maskent latom, bar lehet, hogy ebben kozrejatszik az az apro eloteres, hogy en magyarul ugy fogalmazok: segitsegedet/segitseguket elore (I)is(/I) koszonom (hangsuly a kiemelesen), mely nem zarja ki a - masodik pontban emlitett - kesobbi koszonetnyilvanitast, mitobb, azt sugallja, hogy a segitseget tobbszor is megkoszonom (egyszer elore, egyszer pedig majd utolag)
tovabba szerintem a kifejezes nem tulzott magabiztossagot, inkabb a joindulat, a segito szandek feltetelezeset (mely inkabb bok, mintsem sertes) mutatja, valamint remenyteljesseget sugall (mely velenyem szerint nem nagyon foghato fel tolakodaskent, serteskent)erdekes mod, pont itt ph-n fordul csak elo olyan eset, mikor csak elore koszonok meg valamit: a modker ugyanis allitolag nem chat-elesre valo, amit komolya szankcionalnak is, igy ott tobbnyire mar a keresbe belefoglalom a koszonetnyilvanitast is
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
tudom, hogy itt azt jelenti, a masodik mondattal csak arra kivantam ramutatni, hogy a szopas a talan legkevesbe jellemzo jelentese a szonak
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
pedig eleg surun hallani, hogy valaminek epp csak vege, es ugy beszelnek rola, hogy it's been great/awsome/terrible/etc...
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
meg tudna mondani valaki, mi a kulobseg a technically, practically es virtually kifejezesek kozott?
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
valaki ki tudna segiteni azt illetoen, hogy mit jelent ennek a videonak a cime magyarul?
elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue - Karcmentes állapot - 100% akku (14 ciklus)
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest