- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz
Robi_73 #3089 üzenetére
dear Ray,
you can find 12 photos of the motorbike on the link sent to you in my last letter. The bike is in immaculate condition; it has run 1200 kms so far, and run-in was taken gently. It has 1.5 years of warranty on it. First I would like to sell the bike here, in Hungary. It has a price of 1.3 million HUF, that's €5250.- depending on exchange rates.
Robert Kohajda
Szolnok,
Hungary
Remélem megfelel.
Regards: Csepy -
sasa311
veterán
válasz
Robi_73 #3085 üzenetére
!
Köszönöm a képeket és szeretném ismerni a motor jelenlegi állapotát (szvsz a lie=like, lie-al nem látom a mondat értelmét)
Továbbá szeretném, hogy emailezze nekem vissza az utolsó árat és szeretnék látni több képet magától.
Továbbá a fizetési módom csekken történő fizetés ami tartalmazná a szállítási számlát és ami a szállítást illeti gondoskodom a számláról*. (,)
*ez elég nyakatekert lett, nem is értem 100%-osan, hogy mit akar írni.
roy
Azért várjuk meg amíg mégvalaki ráles -
sasa311
veterán
válasz
Robi_73 #3072 üzenetére
Dear Ray!
Because of the haulage, the loss of the currency exchange and the difficulties paying with cheque (3-9 weeks) I'd like to sell the motorbike here (Hungary). I am selling the motorbike because of a nother one (Suzuki SV 1000). The status of the bike is perfect because of it's age and the low miles in it...
I send you attached a link, where you can find pictures from the motorbike.
Thank you for your attedance.
Kohajda Róbert
Hungary /Szolnok
Azért a magyar szövegben a helyesírásra, főként a vesszőkre figyelhetnél, alig érettem meg
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz
Robi_73 #3064 üzenetére
Ray üzenete: Kedves eladó, olvastam a weben a bicikli hírdetésed és érdekelne a dolog. Szeretném, ha email-ben elküldenéd a minimum árat, amennyiért odaadnád, egyéb feltételeket, tartozkódási helyet, a bicikli állapotáról néhány információt, hogy miért akarod eladni és képeket. A pénzt csekken fizetném a szállítási költségek egyrészével (ha jól értem), de ha neked a csekkes fizetés nem megfelelő, kérlek vedd semmisnek ajánlatom! Köszi: Ray
Remélem jó, régen volt már nyelvvizsga!Jelenleg Magyarországon tartózkodsz? Komolyan ki akarod küldeni? Ez tényleg bicikli?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest