- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
matteo_szg
üzenetére
Félre értesz, mert nem vádaskodok csak úgy látom pár embernek feltünt, hogy az Asust nem lehet rossz véleménnyel illetni, mert jön a "fejenvágás". Az, hogy támogattok valakit becsülendő, de jó lenne megtalálni azt a szintet, ami normális és nem megenni, ha valakinek nem szimpi egy terméketek. Gondolom egy ilyen portálon kimondható, ha valaki egy terméket nem szeret vagy nem jött be neki..
Nekem semmi bajom az Asussal bár alaplaban nem szeretem, de a 970/980 Strixem kiváló volt. Személyesen is ezt tudnám mondani, nem akarom rabolni az idődet
téma részemről is lezárva.Sajnos ilyen szókimondó természet vagyok a való életben is, mégha ezzel mások lelkébe is gázolok néha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Wuthering Waves
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
téma részemről is lezárva.