Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ma adtam még a rendszernek egy esélyt hátha... (
) Szoftveresen próbáltam rajta tuningolni, ugyanis a biosban csak a feszt tudom emelni, másra nem reagál. Rátettem a kompit megint, és amikor a fej +10 fok alá ment indítottam a rendszert. Mire bebootolt már -10 volt a cpu, itt még kutya baja nem volt, tudtam szoftveresen állítani neki mindent, a fesz kivételével. Újraindítottam, de mire biosig eljutottam már -39 volt a proci , és már esett is szét a rendszer.
Adtam neki 1,525 v ot, hátha melegít egy kicsit, de pár fokkal volt melegebb az egész (terhelve -32 körül) itt már egy apró állítás után is újraindult a rendszer. Kikapcsoltam a hűtőt 15-20 mp-re, -10 felett észhez tért egy pillanatra, 3300 on bootoltam, majd megfagyott a rendszer. (Hogy a hidegtől-e vagy az instabilitás miatt... passz, újra már -30 közelében volt)
Sajnos nem tolerálja a hideget, pedig szerintem ha skálázódik 1,5 v felett is (miért ne) akkor 3400-3450 mhz-t meg lehetett volna vele csípni.
Levizelést szerintem kizárhatjuk, ugyanis ez a teszt most 10 perc volt kb és majd ennyi idő kell míg kiolvad a fej, ha kikapcsolom...
Hardver csere szerintem még mostanában nem lesz, ugyanis ez a 939 nagyon hozzám nőtt. valamiért a kedvenc platform
Köszönöm Nektek a tippeket ( gombcomp, subaruwrc, Overclocker )

Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Pixel 6a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Szoftveresen próbáltam rajta tuningolni, ugyanis a biosban csak a feszt tudom emelni, másra nem reagál. Rátettem a kompit megint, és amikor a fej +10 fok alá ment indítottam a rendszert. Mire bebootolt már -10 volt a cpu, itt még kutya baja nem volt, tudtam szoftveresen állítani neki mindent, a fesz kivételével. Újraindítottam, de mire biosig eljutottam már -39 volt a proci , és már esett is szét a rendszer.