- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ma adtam még a rendszernek egy esélyt hátha... (
) Szoftveresen próbáltam rajta tuningolni, ugyanis a biosban csak a feszt tudom emelni, másra nem reagál. Rátettem a kompit megint, és amikor a fej +10 fok alá ment indítottam a rendszert. Mire bebootolt már -10 volt a cpu, itt még kutya baja nem volt, tudtam szoftveresen állítani neki mindent, a fesz kivételével. Újraindítottam, de mire biosig eljutottam már -39 volt a proci , és már esett is szét a rendszer.
Adtam neki 1,525 v ot, hátha melegít egy kicsit, de pár fokkal volt melegebb az egész (terhelve -32 körül) itt már egy apró állítás után is újraindult a rendszer. Kikapcsoltam a hűtőt 15-20 mp-re, -10 felett észhez tért egy pillanatra, 3300 on bootoltam, majd megfagyott a rendszer. (Hogy a hidegtől-e vagy az instabilitás miatt... passz, újra már -30 közelében volt)
Sajnos nem tolerálja a hideget, pedig szerintem ha skálázódik 1,5 v felett is (miért ne) akkor 3400-3450 mhz-t meg lehetett volna vele csípni.
Levizelést szerintem kizárhatjuk, ugyanis ez a teszt most 10 perc volt kb és majd ennyi idő kell míg kiolvad a fej, ha kikapcsolom...
Hardver csere szerintem még mostanában nem lesz, ugyanis ez a 939 nagyon hozzám nőtt. valamiért a kedvenc platform
Köszönöm Nektek a tippeket ( gombcomp, subaruwrc, Overclocker )

Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- PlayStation 5
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) Szoftveresen próbáltam rajta tuningolni, ugyanis a biosban csak a feszt tudom emelni, másra nem reagál. Rátettem a kompit megint, és amikor a fej +10 fok alá ment indítottam a rendszert. Mire bebootolt már -10 volt a cpu, itt még kutya baja nem volt, tudtam szoftveresen állítani neki mindent, a fesz kivételével. Újraindítottam, de mire biosig eljutottam már -39 volt a proci , és már esett is szét a rendszer.