- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
CosmO_O
üzenetére
a körömlakk nem jó az ilyenekre, ezt tapasztalatból mondom, de szerintem te is rájöttél.
kentem én már annyi szarságot a lapra, de ami eddig a legjobban bevált az a sima vazelin .
gyogyótárba lehet kapni ilyen kis tégelybe, 2-300ft a 150g-os kiszerelés, és az ha csak a lapot kencézed össze akkor elég 2 rá, de ha mindkét oldalt kikened szép vastagon akkor nem árt a 3-4 darab se. tök jól szigetel, nem kell rá semmi papírtörlő, meg ide-oda szigetelő, ezt rátolod jó alaposan és ennyi.lemosni meg a leg egyszerűbb, szétszedés után kiveszed az elemet a lapból és bedobod a fürdőkádba egy kis zuhanyzásra.....pikk-pakk lejön, utána megszárad és megy mint gyári korába

itt találsz róla pár képet, nálam így vizsgázott a kence

szerkesztés :
azt kifelejtettem, hogy a vrm hűtőbordái alá ne kenj, mert felfő a cucc!!!
ott csak körül a bordát és jóidő, az majd úgyis lehül a nitró gőztől
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest