Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Két modult használok, két 256 -ost. Értelemszerűen így jön ki az 512MB Ram, de ezek a ramok nem márkásak, mindkettő noname. (És hát sajnos az Intel 815EP B Step -es lapoknál tényleg ez a fránya 512MB - os megkötés van, így ha a harmadik bővítő modulba is tennék ramot, akkor se kép, se hang. Már próbáltam:)))
Szóval a ramok nonamek és az lenne a kérdésem, hogy mit tapasztaltatok: meddig lehet ramot túlhúzni? Úgy értem, hogy a teljesítmény is meglegyen és ne legyen instabil a cucc. Egyébként vettem a fáradtságot és megmértem: tényleg elég jelentős volt a lassulás. A processzor értékei SiSoft Sandrában jók voltak, jóval jobbak, mint 1260Mhz -en, de a lassulás olyan jelentős volt, hogy szemmel is észre lehetett venni.
Most ismét kis kísérletezésbe fogtam: 144Mhz -en fut a processzor (1295Mhz) - mert mint kiderült még többet is bírna - és 144Mhz -en a ram. Kíváncsi vagyok, hogy fog -e resetelni. Ha igen nem nagyon lehet mit tenni, vissza kell venni.
Egyébként Globalwin WBK68 -as hűtő van a procin, a melegedés nem jelentős.
A Ram kérdésben várom az újabb hozzászólásokat.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- Metal topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest