Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Chapell
aktív tag
elvileg ext2fs írására windows alatt még nincs lehetőség. Legalábbis ami van, az is bizonytalan, így nem ajánlják a használatát.
-
crab
senior tag
Ex2fs plugint használom, de nem tudok új directoryt létrehozni és másolni sem tudok rá. miért?
off
Ugyan ezzel a témával kapcsolatban akartam nyitni topicot.:)
on -
tildy
nagyúr
Hát.
Mindig kiírt valami eth0 hibát (van egy alaplapi , meg egy realtek8029 -s kari a gépben)
azonkívül:
-az X kb 5-10 másodperces várakozás után indul, mindegy, hogy icewm, vagy más GUI
-Gart-tal problémázik
-lassú
Kernel már volt rajta fordítva, a legújabb volt fenn, igaz az nvidiás drivereket nem pakoltuk fel rá (ha nem megy magától, nincs benne a kernelbe akkor az elég gáz.)
Szal valószínűleg a driver miatt én is hibás vagyok, de úgy vettem észre , hogy alapból, a la nature nem eszi meg a debian az nforce-s lapom, ill. a gf 2-s videókártyám. -
tildy
nagyúr
Nagyon köszönöm a segítséget, régen volt ilyen progim, de csesezekedett.Nem mindig működött.Reiserfst is viszi , az amit mondtok?
-
L3zl13
nagyúr
Commanderhez
-
tildy
nagyúr
Párom átmentette hőn szeretett mp3aimata vinyójáról az én vinyómra, viszont mivel nekem csak ntfs- es partícióim iletve 1 ext2-es partícióm volt, neki meg ugye linuxa, ezért sajna az ext2n lévőn linuxom vált áldozattá az mp3 mentésnek. (úgyse szerette a debianoma az nvidiás cuccaimat:lassú volt, stb...)
Kérdés:hogy tudnám olvasni winfos alól ezt a partíciót?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Opel topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest