Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Szalma
őstag
(Nos, csuklóból valami hülye hibát dob, emlékszem is rá régebbről, de nem ugrik most be trükkje... De találtam neked ilyet -> [link]. Lehet így hamarabb fog menni...
Outlook-kal nincs tapasztalatom. OE-vel ment régebben, mostanában csak a pop oldalát ''használom''.
)
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
(Magyarán az FBI rájött, hogy nem célszerű kívülről elérhetően hagyni egy SMTP-t. Ideje volt már...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Röviden egy jól felkonfigolt smtp relay megnézi, hogy ip-dns rekord-mail cím domain hármas passzol-e egymáshoz. Ha nem -> kuka. Ha egy smtp nem így van beállítva, akkor többé-kevésbé ''zombi relay'' lehet belőle varázsolni. Szerezz egy normális címet, megszűnik a probléma.
Amúgy, ha a mail header Reply-To: mezőjét kitöltöd, akkor az egyszeri levelezőhasználók oda fognak replyzni, azaz mindegy milyen címről küldöd a levelet... Softhome.net smtp-je nem jött be?)
Szeretettel:
Szalma -
tildy
nagyúr
Vagy én nem értem, vagy nem tudom. Szóval az én linuxos gépem lenne az smtp szerver.
Akkor ezek szerint nem tudom úgy beállítani a saját mailszerverem, hogy el tudja küldeni a koli.kando.hu domaines maileket? Vagy ha be is tudom, akkor is le lesz tiltva az egész, mert mások nem tudják majd fogadni?? Remélem értelmesen fogalmaztam.
Nagyon kellene egy smtp , mert ez így nagyon gáz. Két hete még működött a kolis, azóta csak felsshzva tudok onnét mailt küldeni. -
-
tildy
nagyúr
Nagy gonddal állok itt, előtettek.
A régi kolim, amelynek a mailszerverét használom, egyszerűen nem enged levelet külden, visszadobja az üzeneteim Relay access denied szöveggel.
Mivel van egy linuxos gépem, gondoltam beállítok rajta mailszervert, konkrétan eximet, mert az már volt rajta, és fogjuk rá működött is, hiszen zat küldte mki a weboldalam regisztrációs mailjeit.
Azonban én azt szeretném, ha a szerverem képes lenne elküldeni az olyan leveleket is, amit más email domént tartalmaz, tehát , az alábbiakat szeretném:
email cím: tildy@koli.kando.hu
pop3:koli.kando.hu
smtp: tildy.myip.hu
Tegnap sikerült úgy belőnöm, hogy tudott mailt küldeni így, de csak a koli.kando.hu-s címekre
Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném...
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
) Smtp előtt kell neki egy pop auth. Levelezővel nem gond, parancssorból pedig szkriptelhető. Nem kell letölteni levelet, csak átmenni a pop-autorizáción.
)