- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
zetor2000 #98781 üzenetére
Pont most jott szembe a megoldas ra...
-
blueboi69
őstag
válasz
zetor2000 #98781 üzenetére
Szerelőt kergetem hetek óta, hogy el tudjon jönni megnézni.
Minden más is fontosabb, ház körüli munkák, meg gyerekek szórakoztatása, stb.
Annyira mindenképp meg lesz csinálva, hogy járóképes legyen, aztán valszeg eladom. Még rágódunk ezen, de ez az állapot egyre fájóbb, hogy nem tudom használni. Bármit el kell hozni, akkor autót kell kunyerálnom, mert a fiestaban nem fér el semmi, Pl fa anyag, ilyenek...
Nameg így, hogy már több mint fél éve nem is vezettem, könnyebb elengedni, mintha napi használatból lenne a megszokott kényelem.
Nagy dilemma, hogy üljünk át egy ujabb, nagyobb autóba, aminél a javítási költségek is drágábbak, ugyanakkor jó szervíz van, vagy maradjon a relatíve olcsóbb bmw, amiben szintén van kockázat, hogy lehet valami más makkan meg.
Egyedül az fáj, hogy kb annyiért adnám el, mint amennyit az elmúlt 1évben ráköltöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest