Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• blueboi69

őstag

válasz npera #96769 üzenetére

Ezt hogy tudom megnézni?
    Amennyit a betaflight kiír?
    Egyébként egy videoban hallottam, hogy az inav az jobb LR gépekre mint a BF. Nem támasztották alá. Talán Pawel mondta, ő is szereti ezt a Dia F4 gépet.

Ja még annyi, hogy a vtx nagyon melegszik. Pár perc után tűzforró. Nova gépénél "megszoktam", hogy bármennyit mehetett az asztalon (mondjuk többynire usb-n lógott, nem akksin), de ennél most amikor próbáltam az otg-t, láttam, a szemüvegben, hogy elkezdt ugrálni a kép, majd szinte teljsen elmegy. Akkor érzékeltem, hogy kurvameleg a gép hátulja. :Y
    Azonnal kikapcsoltam, fújkáltam, vártam 2percet, visszakapcsoltam, nem volt gond a képpel. Szóval ez repülésre termett :) Elvileg a legkisebb 25mW teljesítményen van gyárilag, de ezek után nem mernék megesküdni erre.
    Ja és ez annyiból javított változat, hogy a gps vezetéke árnyékolva van. Az első megjelenéskor ugye mondták, hogy ez problémás, eleve kikapcsolt gps-el árulják, mert annyira fos :D Aztán javítottak rajta, de a visszajelzések alapján így sem jó. Azt upgradelni kell, de ezt tudtam előre. A kamera képe első blikkre szép, de múlthéten kinéztem egy nagyon jóképű kamerát.

Új hozzászólás Aktív témák