- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
Ezt hogy tudom megnézni?
Amennyit a betaflight kiír?
Egyébként egy videoban hallottam, hogy az inav az jobb LR gépekre mint a BF. Nem támasztották alá. Talán Pawel mondta, ő is szereti ezt a Dia F4 gépet.Ja még annyi, hogy a vtx nagyon melegszik. Pár perc után tűzforró. Nova gépénél "megszoktam", hogy bármennyit mehetett az asztalon (mondjuk többynire usb-n lógott, nem akksin), de ennél most amikor próbáltam az otg-t, láttam, a szemüvegben, hogy elkezdt ugrálni a kép, majd szinte teljsen elmegy. Akkor érzékeltem, hogy kurvameleg a gép hátulja.
Azonnal kikapcsoltam, fújkáltam, vártam 2percet, visszakapcsoltam, nem volt gond a képpel. Szóval ez repülésre termettElvileg a legkisebb 25mW teljesítményen van gyárilag, de ezek után nem mernék megesküdni erre.
Ja és ez annyiból javított változat, hogy a gps vezetéke árnyékolva van. Az első megjelenéskor ugye mondták, hogy ez problémás, eleve kikapcsolt gps-el árulják, mert annyira fosAztán javítottak rajta, de a visszajelzések alapján így sem jó. Azt upgradelni kell, de ezt tudtam előre. A kamera képe első blikkre szép, de múlthéten kinéztem egy nagyon jóképű kamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós topik
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i9-13900k OEM
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Iphone SE3 2022 128GB Tökéletes , Nagyon Jó AKKU,Garancia, Üzletből
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest