Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz zetor2000 #77982 üzenetére

Hjahh, aki ezt megteheti :-D

Mondjuk itt a költségvetés kicsit más kategória volt, meg mivel zajos volt a meló ezért csak este 6 után dolgozhattak. Persze azt is, ami nem zajos :W Mentek a félreértések rendesen, mert a mi embereinken bevasalták a házirendet és keménykedtek, napközben még akkor is kibasztak a területről mikor pont nem csináltunk semmit, utána más csapat meg simán véshette a falat nappal is. Szóval az ilyen csövesek meg hasonlók szépen kb. este 8tól tolták reggelig, míg bírták vagy jöttek be az arcok a szomszéd irodába dolgozóba. Aztán utána másik projektvezető szerint meg nappal kellett volna dolgoznunk, mert a szomszéd házban lakókat zavarjuk a pihenésben :W Mondjuk szomszéd ház éppen lakatlan volt, felét pont felújították... De a környéken sem sok minden történt amit zavarhattunk volna, csak ezek ilyen felesleges faszkodós keménykedések voltak. Azon csodálkozom, hogy egyiket sem verték meg. Agyatlan teszetosza lófasz banda volt ott az egész, csak csodálkozom mikor nagy projekteknél látom a neveiket.

Amsterdamban azért néha sikerült lazulni, pipu, sör, valami, Amerikában a szálloda földszintjén lévő uszodáig nem jutottam el. Wellness, meg izé, háthógyne :-D Angliában nyomtam városnézést, az legalább drága volt és megáztam.

Új hozzászólás Aktív témák