- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #154616 üzenetére
De, ez a villanyász hibája, mert ami 1 fázisról megy azt sem így kell bekötni, magán a sütőn belül van megoldás, itt nem is tudja a sütő, hogy a 3 fázisból 1 lesz a kötés után, dobozon kívül és feszkülönbség nulla. Ezen kívül a tyúkbél is olyan, meg a csokit is el kellene felejteni egy csomó helyen. Legalábbis itt ráteker a sütőre némi pirítást és új világító funkcióval gazdagodik minden is.
Asszony most fellelkesült, hogy eleve több gázrózsán kicsit hatékonyabban lehetett kotyvasztani aztán ki tudja még mi lesz a jövőben már készülök, ha esetleg napelem lesz a ház tetején vagy geotarifa és elektromos főzőlap, akkor ne kelljen megint ennyit gépészkedni. Igaz akkor lehet 6os kábel kellene én meg csak 4eset terveztem
Mert ha később egyszerre csak 1 lapon lehet főzni és mellette nem mehet a sütő, vagy valami, akkor a fene megette az egészet. Világ megfejtése ez is, miért nem lehet csak úgy simán bedugom és műxik....
Gyárban már dumáltam a villanyos sráccal, hogy ehhez nincs rendes fogóm, behozom a tekercset és szórja rá az érvégeket. Gyorsan el is hordatta velem a szemetet a szelektívbe ha már ott jártam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest