Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz blueboi69 #154616 üzenetére

De, ez a villanyász hibája, mert ami 1 fázisról megy azt sem így kell bekötni, magán a sütőn belül van megoldás, itt nem is tudja a sütő, hogy a 3 fázisból 1 lesz a kötés után, dobozon kívül és feszkülönbség nulla. Ezen kívül a tyúkbél is olyan, meg a csokit is el kellene felejteni egy csomó helyen. Legalábbis itt ráteker a sütőre némi pirítást és új világító funkcióval gazdagodik minden is.

Asszony most fellelkesült, hogy eleve több gázrózsán kicsit hatékonyabban lehetett kotyvasztani aztán ki tudja még mi lesz a jövőben már készülök, ha esetleg napelem lesz a ház tetején vagy geotarifa és elektromos főzőlap, akkor ne kelljen megint ennyit gépészkedni. Igaz akkor lehet 6os kábel kellene én meg csak 4eset terveztem :DD Mert ha később egyszerre csak 1 lapon lehet főzni és mellette nem mehet a sütő, vagy valami, akkor a fene megette az egészet. Világ megfejtése ez is, miért nem lehet csak úgy simán bedugom és műxik....

Gyárban már dumáltam a villanyos sráccal, hogy ehhez nincs rendes fogóm, behozom a tekercset és szórja rá az érvégeket. Gyorsan el is hordatta velem a szemetet a szelektívbe ha már ott jártam :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés