- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
válasz
Bujdy81 #148285 üzenetére
A Lomnici csúcsra tervben volt, hogy felmegyünk tavaly, de nagyon drága 4 főnek már (valami 60-70ezer forintra emlékszek), így elengedtük. Most mi ezen voltunk, csak a legvége nem jött össze. Az lett volna még meredekebb és csak sziklás, ami viszont vizesen csúszik.
Feleségemmel azt beszéltük éppen, hogy pár éve mi már inkább felfelé szeretünk menni, lefelé nehezebb. Jobban terheli a térdet is, nehezebb nagyobbat lépni is. -
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #148285 üzenetére
Mikor rájöttem, hogy a felvonó korán zár és amúgy is napközben le lehetne jönni a Tátrából, mert fentről nézve tele van szimpatikus utakkal, akkor megnéztem volna 1-2 csiganyálat, de szinte mind felvonós volt, vagy körtúra, vagy minden más.
Akkor benyomtam topotérképnek, ez a hülye nem is a nyeregről tervezett, hanem lentről és valahova messze, név/koordináta alapján nem ment, odagörgettem, közöltem, hogy INNEN szeretnék IDE menni, majd fele útról tervezett egy kb. 3 kilométeres gyaloglást. Ott raktam szünetet a projektbe, mikor zöld pont a kiindulási alap, ott kezdődik a kék vonal eleje:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged