Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
blueboi69 #145436 üzenetére
Akkor szeretnéd, hogy az országútisok is ott tekerjenek?
Van egy baráton itt a faluban, itt született, itt él 40+ éve. Kb. 30 éve nem biccajozott hosszabban, ő is a "menjen minden bringás a bringaúton" elvet vallja. Azaz vallotta. Volt egy céges tókerülésük bicajjal, hirtelen ő is rájött, hogy sapka szar a bringaút, különösen a pákozdi, bringaútnak hazudott járda...
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #145436 üzenetére
7 évesen 2x24 km volt a hatótávom, mert ott lakott egyik rokon meg unokatesók. Fagyizó 15 km-re, később 10+ évesen strand 34 km. Most meg az idei éves futásom eddig nulla kilométer, de még bármi lehet. Akkor forgalom sem szokott lenni a bicajúton, de a rendes úton sem. Most a betonos mellékutak is forgalmasak, viszont egész korrekt bicajút nőtt mellé.
De ja, Velencei tó eléggé felkapott lett, nem tudom mit lehetne vele kezdeni mert csak innen part széléről nézve is kezelhetetlen méretnek néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest