- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
válasz
-igu- #137654 üzenetére
Tiéden szerencsére egy-egy mozdulat a kábelcsere, ha nagyon elfárad, MMCX csatlakozó előnye. Meg azt még szorgos kínai kezek fonták (KBEar 16 core pure copper mmcx 3.5mm aliról, aztán csak le kell vágni róla az ívelt műanyag earhookot ha nem fül fölött akarod futtatni), nem én rutintalanul, de odafigyelve
Próbáltam egyensúlyozni az emberi ár - jó minőség peremén, az a draút hangzásban mindent tud, amit kell, és csak nagyon sokkal feljebb (azaz kissé megérezné a végösszeg, ha mindenkinek azt a 150$-os FiiO ezüst kábelt csomagolnám, amivel a sajátomat használom). Tartósság és hangzás szempontjából a fekete Linsoul LSC08 a strapabíró szövetburkolatával egy jó kompromisszum még, de azzal is árat kéne emelnem.
Vagy a KBEar Black Blade, jóféle Japán Fuurukawa C2200 sárgaréz a nem drágák között kiváló:
Szóval mindent is kipróbáltam mielőtt bedobtam a nagyközönségnek úgy, ahogy a csomagban van. Kivéve a két ezüst példányt, az egyik Csepelen, a másik Ohio államban elosztva egyenletesen a világban, azóta hiányzikk a ház abban a színben
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest