- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Grillo #131947 üzenetére
Tudnak ezek kavarni.
Pósta is olyan, hogy szomszéd csoportban van egy arc, nem is rossz figura, csak végtelenségig és tovább tudja védeni a póóóstát.
Mert BIZTOS, hogy a csingi írt el valamit és a Posta az jól csinálja, jól vette át. Persze, majd pont az, amit hirtelen bevezetnek, hónapokig döcög, látni, hogy folyamatosan tákolják meg hát különben is szoftver van benne, nekem ne mondja már, hogy óramű pontossággal majd mindig 100%ban műxik és kész. Még akkor is gyanús, ha nem a Neptunról van szó :-D Pár napja elég jól nekem is feszült, mert beszótam :-D De hát vaze, a világ minden részéről nyomkodtam már én is ilyen ide-oda konvertálós dolgokat és volt, hogy elcsúszott, mert csak. Miért ne mehetne félre az itteni felén?
Előtte meg ugye azt ajánlotta, hogy Alinál a rendelési cím utca mezőjébe meg minden más helyre is írjuk be az emailcímet, mert a sima email kimarad (természetesen az Ali hibájából) és akkor a szoftver lépked végig a mezőkön, aztán ha emailt érzékel, akkor onnan benyalja az email mezőhöz. Na mondom láttunk mi már sokfélét, de aki így méretez valami adatcserét, hogy valami valahova be van írva és utca mezőből majd kitalálja, hogy az email és úgy iktatja, az elég necces. De hát kevés vagyok én ehhez, hogy a topik megmondójának beszóljak :-D
Fedexnél is hasonlók lehetnek, ott pár éve valami félrement, most utólag küldenek határozatokat, fizetési felszólításokat, meg mindenféle módosítást mert be kellene pótolni. Most észbekaptak és feltorlódott. Van ilyen. Ráadásul azt az obit nem is túl régen vetted, gondold el mikor valaki 2 év után kap egy ilyet és vakarja a fejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nők, nőügyek (18+)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- World of Warships
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest