Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
Nova:
Jatek ajanlo. Dead Cells. Brutalisan addiktiv. Valami 6 orat jatszottam egyhuzamban vasarnap amikor parom lelepett kollegakkal programozni. Jol is nez ki, jo a gameplayt es ez a risk reward system marha jol ki van egyensulyozva es meg tortenet is van.
-
BobaHWSW
aktív tag
Itt volt tema, hogy mindenki felhobe dolgozzon es 1 gigabit eleg mindenre?
Most huzzak ki kolleganak valami extrat mert az 5gigabites cucc nem eleg, ha jol ertem.
Nem ertek a szamokhoz de ez palacsintabol is sok.
-
BobaHWSW
aktív tag
En itt ettem 2.5 evig majd minden nap:
Kozlovna l.p. 1874
Oblouková 848/25, 101 00 Praha 10, Czechia
+420 271 720 997
https://goo.gl/maps/6Yvy8pMnjQB2Angolul kb senki nem tud, megkellett tanulni az alap dolgokat csehul. Arak elfogadhatoak, a kajak finomakbes szimpatikus hely.
-
BobaHWSW
aktív tag
Felig bringas topic, ugyhogy mondhatom. Most mar tudom milyen az amikor egy 48 kilos spinning konditermekbe szant bringa kicsuszik a kezembol es raesik a labamra vegighuzva a bokam.
Majdnem korhaz lett belole.
Meg nem dontottem el dlagaszagosz kep kell e. Egy sima szobabicikli szeruseg. Ilyesmi csak sarga fekete meno designu:
Paromnak. En meg hivatalosan nem ulhetek ra. 100 kilo a max es 85- az idealis testsuly hozza.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Dudunak ceges iphonera:
A hogyant ne kerdezd kert nem igazan ertem de az van, hogy ceges email es shared user account van az iphoneokra kitalva. Ha a user le is lep nem korrekt modon akkor az IT ker password resetet es ennyi. Az emailhez es az accounthoz van hozzaferesuk igy kenyelmetlen es ido de a telefon hasznalhato marad.
-
-
BobaHWSW
aktív tag
Itt meg azon is paraznak, hogy egyes arcoknak van ketto macbookja. Egy pro amit hasznalnak cegben es egy air amit kiengednek cegbol.
Ja azt nem mondtam, hogy parom is kapott cipelos macbook airt meg tavoli asztal elerest a ceghez.
Emlegettelek is Jahno ezerrel! Mutatja itt nekem a cuccot oszt monsja milyen jo, ismerem e ezt a progit, hogy log me in. Mondom hajajj... De plane Jahno meg Miszter Chicken Dinner Nova... :D meg kitudja meg ki.:D kicsi a vilag.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ahj bakker, CRVre is jeleztek, hogy leszek szives a vizsgan nem megjelenni 8eves gumikkal. Amugy jo allapotu es kelloen mely a minta, de oreg.
Szoval most lehet venni 8 gumit. Vagy 9et? Ha a CRVn felnin a kocsi hatuljan van a potkerek, ilyenkor azt is erdemes cserelni oyanra amilyenre a tobbit cserelem? Csak magunk miatt erdekel. A muszakin attol meg atmegy, most is masmilyen van fent. Csak ha mar veszek 8at akkor vehetek 9et is. -
BobaHWSW
aktív tag
válasz eattila #8534 üzenetére
Pedig de, Adam megaszonta.
Accordra meg nem kerultek fel az uj gumik. Aszontak kovektezo muszakira ne menjek mar ezzel. Az jovo szeptemberben lesz.:)
Arra kell 4. Es mankokerekes, azt nem cserelem.
A crvre ma mondtak, annak a muszakija februarban lesz de megyunk le a deli szigetre hamarosan es oda mar jobb gumival mennek. Annak rendes meretu potkerek van felrakva a hatsojara kivulre.
Igy jon ki a 8+1. Most kicsit elfoglalt vagyok, heti 7 nap melozas. De amint vege gondoltam letudom mindket autot pikkpakk csak nemtudom a crvn a potkereknek ilik e cserelodnie.
Belegondolni egyelore nemmerek, egy egy garnitura 16os es egy garnitura 17es tappancs mennyibe is fog kerulni valami eldogadhato marka kozepkategorias tipusabol. Bridgestone turanzakat gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz cyberde #8656 üzenetére
Koszi! Onkabb ilyesmire szamitottam es ertekelem. Evi 46 hetet a crv varosban jar, neha hetvegi kirandulasok. Aztan nyaron - telen 2 het kicsit vadonban ahol vannak foldesutak. Nem direkt terepezes a lenyege de arrafele nincs mas. Nyilvan nem ott dongetnek 80al.
Masik dolog megmagyarazva a crvt varosban, nemhiszem olvastad de a nem kiugroan alacsony honda accordommal nagyon sokhelyen huzom mar a koptatot. Wellington ugytunik nem ilyen autokra van kitalalva.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz Gabibácsi #8661 üzenetére
Irtam mar. Ezt a reszet nem a penzert csinalom hanem mert ez van. Ilyen a szakma. Elfogadom. Szombaton amugy csak 5, vasarnap 2 orara jottem be. Hetvegi forgalommal ez 8 perc odavissz es otthon voltam mire parom felebredt.
Hamarosan peldaul 40 oras 4 napos munkaheteken leszek es lesz valamikor egy 3 hetes karacsonyi pihink is.
Az elfogadhato fizu egy jo dolog de ha 10ed ennyit keresnek valoszinuleg akkor is ezt es itt csinalnam.
-
BobaHWSW
aktív tag
Szerintem csak a mi fajtank atverheto mert sokan ilyesmit csinalnanak akkor is ha 1: nem fizetne jol es 2: esetleg mas melo mellett kene.
Sztem meg mindig nem fizet messze olyan jol mint amit pl Nova vagy Bujdy kereshetnr hasonlo orszagban hasonlo kategorias (szakman belul top3) cegnel. Sot...
Van itt egy csoka. Weta elott guglinal volt pl. Aszonta wetaban jobban keres de guglinal brutal jok voltak a fizetesen feluli kompenzaciok.
-
BobaHWSW
aktív tag
Arra azeet kivancsi lennek mi a tenyleges indok, hogy a spaceXnel dolgozo elmeleti fizikus csoka aki a caltech-en is tanit mit keres nalunk mellekallasban. Aszonta, hogy erdekes es technikai kihivas amit most fogunk csinalni.
Nova: Haj szimulacio viz alatt ahol a viz reagal a testre a haj pedig a testre es a vizre. Majd ugyan abban a szimulacioban viz fele erve ugyan ez, hogy megy. Nem nagy titok, hogy a magas kekmacskas film masodik resze Dzsim Kamerontol a viz alatt is fog jatszodni. Nomeg korrekt vilagitas viz feluleten at ami mukodik viz alatt es felett is.
-
BobaHWSW
aktív tag
Peldaul egy kisebb de mar filmes cegnek csinaltam "concept artot" (nemtom magyarul ez mi, ilyen elonezeto vazlatos kep, hogy eseteg valami, hogy nezhet ki kesobb) ami alapjan bideltek projectre -es megkaptak-, szobortam mar digitalis karaktert reklamfilmbe, modelleztem es vilagitottam egy katedralis szeruseget, kis pici androidos jatekba hatteret festettem... Es, legjobb... Terveztem mar polot.:D
Ilyesmi. Kis pici aprobb dolgok de talan lepek feljebb. Van haver aki otthon melo utan Disneynek es Marvelnek dolgozik... Mert eleg jo a csoka es sorban allnak az ajtaja elott, hogy nekok csinaljon valamit.
Altalaban elozp cegek kerestek meg eddig, hogy raerek e valamire de olyan is volt veletlen valahogy valami csoda folytan esett be valami.
Nem tul gyakori amugy nekem a fusi melo, mondjuk evente 1 max 2 alkalom csak es nem allando.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
En pixel3an agyalok. Hasonlo meret, 5->5.5, de lehet az XL kene. Mostanaban eleg sokat pingalok telefonon egy wacom bamboo tollal.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz chris-77 #8950 üzenetére
Csak a szivas van a cigivel. Allandoan kikell menni epuletbol melo kozbem, a repules es ugy barmilyen utazas remalom. Az ara nem erdekel. Elszurok sok mas baromsagra penzt, inkabb nem tetszik az, hogy tudatosan plusz egy dolog megletere kene figyelni.
Edesanyam eros dohanyos... Rajta latom mennyire nem mukodik ez. Fater meg semennyire.
Az egeszsegi resze szinten eleg riaszto.
-
BobaHWSW
aktív tag
Amiko kiertunk Vancouverbe akkor volt magy sokk. Alig van dohanyos kollega es ember az utcan.
Biztos segit, hogy sehol nemlehet es irgalmatlan nagy buntetesek jarnak erte.
Itt wellingtonban is marha keveset latok. Jelenleg az iroda ahol vagyok az kb 300-350 fo es szerintem jo, ha 5 ember dohanyzik.z
Cigi egyik se, aki dohanyzik az ecigi.
-
BobaHWSW
aktív tag
Szombat reggel arra ebredtunk, hogy egy macska felugrott az agyunkra es elkezdett nyavogni. Vicc az, hogy egyikunk se reagalt mert azthittuk a mienk de nem. Odafordultam megakartam simogatni a macsekot es akkor latom, hogy hoppa ez nem a mienk. :D
Elsetalt a mienk mellett aki a nappaliban volt es bejott hozzank. Volt telefonszam a nyakorven. 6 hazzal laknak feljebb a tulajai, 1 eves es benti macska es most kezdik el kiengedni napi par orara. Elnezest kertek es felkaptak.
Mi meg most megyunk venni magneszaras macskaajtot.
Abyssinian barna macska volt. Gyonyoru es rendkivul baratsagos es erdeklodo.:D
-
BobaHWSW
aktív tag
Jah nemtom itt bemutattam e mar Doryt:
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz Gabibácsi #9065 üzenetére
Nemtudom emlekszel e amikor en anyaztam... Accord elso napjan sorjasra vegighuztak az oldalat a tarsashaz belso parkolojaban.
Szerk, ja ez Kaposvaron volt. Mostani accord nincs annyira vegighuzva de taska elhaladasi nyomok meg ilyesmikkel televan sajnos. Ceges parkoloban is nyitottak mar ra ajtot, stb.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz blueboi69 #9144 üzenetére
Nekunk is van ceges konyhank meg hoznak is kajat a ceghez ilyen csoportos rendelessel de a legolcsobb is 12-15 nzd. Sushi, curry, hambi, ilyenek. Nem szoktam kihasznalni gyakran de amikor vizszintesen zuhog az eso akkor jol jon, hogy nem kell kimenni es mas azik el helyettem.
-
BobaHWSW
aktív tag
Most voltam bent egyik nagyobb IT szobaban...van egy 12*6monitorbol allo fal, 24es monitorok. Loopolt random gifek mennek rajtuk. Rick es Morty meg Adventure time... Meg van egy 65os LG oled amire ravan tolva az egyik biztonsagi kamera kepe ami az oceanra nez. Virtualis ablak. Tudnak szorakozni...
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Somogyban, vonattal jol megkozelitheto karacsonyhoz kozeli hosszuhetveges helyet tudtok ajanlani? Parom anyukajanak es tesojanak.
Ar az szoszo... Mi alljuk de mondjuk legyen ilyen 80-100k/ejszaka alatt ha ez realis.
Megyunk le 4 ejszakara deli szigetre hamarosan, ott orulok ennyiert talaltam szallast de az nem karacsonyi foszezon hanem novembef eleje.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Xiaomi Redmi Pad Pro (pár napos)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Thrustmaster TSS Sparco kézifék
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest