- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tibcsi11
csendes tag
Helló!
Bocsi a zavarásért, de segítség kellene makróval kapcsolatban. Kb 1 hete kezdtem belemelegedni csak a témában, de van egy pár kérdésem:
- egy másik excel fileból akarok adatokat adatokat kimásolni makró segítségével, csak amikor megnyitom azt a másik file-t egy userform jelenik meg és addig nem csinál semmit amíg ezt a formot ki nem kapcsolom (megnyomom az x-et). A kérdésem a követkző: hogyan lehetne ezt a formot automatikusan kikapcsolni, estleg úgy megnyitni a file-t, hogy ne jelenjen meg?
- szeretnék egy userformra kér comboboxot felrakni, az egyik éveket tartalmaz (2000, 2001, ...) a másik a hónapokat (jan, feb, ..), alulra meg egy commandbuttont. Amikor a gomb lenyomdódik akkor hívódik egy eljárás ami ezt meg azt csinál, ez megy. A kérdésem: hogy tudom feltölteni a comboboxok-ba az elemeket, illetve ha kiválasztok egy-egy elemet, azokat hogy tudom felhasználni a a gomb lenyomásakor meghívódott eljárásokban?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest