Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Hali ! Van két munkafüzetem (A) és (B), és van egy oszlopom, amelynek adatai megtalálhatóak mindkét munkafüzetben. Ez így elég gagyin van megfogalmazva.
Szóval. Az egyik munkafüzet (B) adott oszlopainak tartalmát FKERES-sel már sikerült megjelenítenem a másik munkafüzetben (A-ban). De az a baj, hogy a közös adat néhány esetben többször szerepel a (B) munkafüzetben, és az FKERES csak az első találatot hozzá át, pedig nekem azokra az adatokra is szükségem lenne. Hogy tudnám azokat az adatokat is áthozni (A) munkafüzetbe ? Érti valaki mit is akarok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval. Az egyik munkafüzet (B) adott oszlopainak tartalmát FKERES-sel már sikerült megjelenítenem a másik munkafüzetben (A-ban). De az a baj, hogy a közös adat néhány esetben többször szerepel a (B) munkafüzetben, és az FKERES csak az első találatot hozzá át, pedig nekem azokra az adatokra is szükségem lenne. Hogy tudnám azokat az adatokat is áthozni (A) munkafüzetbe ? Érti valaki mit is akarok ?
Fferi50