- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
Delila_1 #50141 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a választ, kitaláltad a gondolatomat!Viszont a kérdés lényege, hogy miként lehet az, hogy pl. a cég nevét felajánlja (ha már volt az oszlopban feljebb), de pl. az adószámát soha, egyik cégnek sem. Köze lehet az adószám formátumához? (12345678-01-1)
Vagy alapvetően azért, mert szám? -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy minek a függvénye, hogy egy előzőleg beírt adatot a következőkben felkínáljon újra a program? Egyiket kínálja, másikat nem, és nem fedeztem fel benne semmi rendszert.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Játékos
addikt
Illetve nekem mindkét táblázatban ezres nagyságrendű sor van.
Ez az előbb említett keresés egy adott értéket keres, amit megadok neki, nem jól gondolom? -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, ha van rá lehetőség:
Adott két darab munkalap (2018, és 2019-es), rajta sok termékkel, amiknek vannak cikkszámai, nevei, és árai. (egyéb, lényegtelen oszlopokkal)
A feladatom annyi lenne, hogy ebből a kettőből egyet készítsek, annak alapján, hogy a cikkszámokat megkeresi a program, és ha azonos cikkszámot talál, akkor a 2018-as árat beleírja a 2019-es listába.
Milyen megoldásom lehet erre?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Játékos
addikt
válasz
Apollo17hu #36883 üzenetére
Köszönöm a választ neked is, meg föccer-nek is.
Ezek szerint nem kivitelezhető egyszerűen, hogy egy mezőben lévő számokat több számnak értelemezze az Excell? Valamivel elválasztva, vagy új sorban, vagy nem tudom...
Köszi még egyszer! -
Játékos
addikt
Üdvözöllek titeket!
Tanító ismerősöm kérdezte tőlem, de nem tudtam rá a megoldást:
gyakorlatilag egy naplóról van szó, aminek a fő feladata, hogy átlagot számol, hónapról hónapra. Ahol elakadt, az az, hogy ha egy mezőbe (ugye egy hónap-egy mező) több érdemjegy kerül, akkor megzavarodik a számolás, mert nyilván egy számnak akarja értelmezni a program. Szóval az első kérdés, hogy hogyan érttethetem meg vele, hogy azok a számok több, különálló szám?
A másik kérdes pedig az, hogy ha egy szám mondjuk pirossal kerül beírásra (mondjuk egy témazáró dolgozat), akkor azt súlyozza jobban a program az átlag számolásakor, ha lehetséges.
Előre is hálásan megköszönöm, ha tudtok segíteni! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Próbáltam a keresőt, de nem hozott eredményt a kérdésemre. Az lenne a feladat, hogy munkahelyi beosztást kell készítenem Excel-ben. Egyszerű táblázat, sokan láttak már ilyet. Egy feladaton akadtam meg, mégpedig azon, hogy ki kellene számoltatni a programmal a ledolgozott órák számát.
Szóval dolgozónként beírom, hogy "N" (nappal), "É" (éjszaka), esetleg "R" (rövid), és ezekhez az értékekhez kellene 12, vagy 8 órát hozzárendelni. Ha azzal könnyebb, írhatok "6/18" "6-18" "18/6" stb. értékeket.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...