Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grondby
újonc
Van egy kódom, aminek az eleje így kezdődik. Ezt egy vezérlőgomb segítségével hívom elő. Ez egy userform.
Private Sub cb_kesz_Click()
Dim iRow As Long
Dim ws As Worksheet
Set ws = Worksheets("Munka1")Hogy kellene megváltoztatni a kódot, hogy az összes munkalapomon használhassam, minen munkalapon külön vezérlőgomb előhívásával?
-
grondby
újonc
válasz
Delila_1
üzenetére
Kedves Delila!
Sajnos nem tudok makrókat írni, de nagyon szeretnék, a fórumokból sokat tanulok. Lenne ezzel kapcsolatban még egy kérésem: a C oszlopban is lenne egy adatfelvitel, mint a B oszlopban és annak a segédoszlopa pedig az I oszlop. Egyszerre kettő képes-e futni, nyilván a makrót módosítani kell hozzá.
-
grondby
újonc
Értem már, tiszta. Viszont lehetséges-e, hogy a táblázat töltői ne írják be mindig az új színt (vagy ha várossal működne, akkor új várost), hanem valahogy teljesen automatizált lenne: beírja az új színt (várost) B oszlopba, de legközelebb már az érvényesítésből (ami nálam user formba épített combobox) le tudja hívni gyorsan az adatot. H oszlop tulajdonképpen segédtábla szerepet töltene be.
-
grondby
újonc
Valószínű, hogy én nem írtam le érthetően, így elnézést kérek. A felhasználók a B oszlopba írnak színeket, amik többször is előfordulhatnak. A H oszlopot valahogyan magától kellene generálni. Én próbálkoztam a =HA(C2=1;B2;"") lemásolásával, de az a képen látható hiányos sorokat eredményez.

-
grondby
újonc
Értem és köszönöm, viszont ez egy dinamikusan változó oszlop lenne, amit a felhasználók folyamatosan töltenének fel különböző színekkel, de ők egyből szeretnék használni a érvényesítés legördülőjét.
-
grondby
újonc
Sziaztok! Nagy problémám a következő. A B oszlopban lévő színek többször is előfordulnak. Nekem viszont csak egyszer kellenének a H oszlopban egymás után. Az nem lenne baj ha nem ABC sorrendbe van, de sor kihagyása nélkül kellenének, mert érvényesítésben így tudnám használni.Idáig eljutottam C2-be: =DARABTELI($B$2:$B2;B2) Excel 2003 ban dolgozok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50