Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyimatyi
csendes tag
Sziasztok! Hogyan tudom megcsinálni, hogy egy munkaidő nyilvántartó táblázat figyelje a piros betűs ünnepeket, és ha az adott napon dolgozik valaki, akkor azt pirossal jelölje? Köszi
-
sutyimatyi
csendes tag
Sziasztok! Segítség kellene. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy A3-A50 ig figyelje a beírt értékeket, és ahol negatív előjellel talál értékeket azokat összeadja, és beírja A1-be. Remélem érthetően írtam le. Köszönöm
-
sutyimatyi
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm az előző segítségeket, kezd alakulni a táblázatom.
Mellékelten feltöltöttem egy képet arról, hogyan néz ki. A kérdésem az, hogyan lehet kiszámolni, hogy mennyi a várható túlóra. A sorok végén van egy összegzés, hogy mennyi a valós, és mennyi a tervezett óra, ami változhat. http://prohardver.hu/muvelet/tag_kep/karbantart.php?id=1158587
Van-e olyan függvény ami kiírja, hogy a valós sorban melyik cella az utolsó ami nem 0, és ha ez megvan akkor ehhez hozzáadja a tervezett sor összegét ettől a cellától. Remélem érthető voltam.
Köszönöm. -
sutyimatyi
csendes tag
Üdv!
A kérdésem a következő: hogyan lehet azt megcsinálni excel 2010-ben, hogy ha A1-es cellába beírom, hogy pl. p 8, akkor az A2-es cellába beírja pirossal, hogy 8.Hogyan lehet úgy levédeni egy munkafüzetet, hogy az első két sor adatbeviteli mező legyen, a többi pedig védett amiatt, hogy a beírt függvényeket ne tudja senki kitörölni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50