Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
beütöd az első számot pl: 1... majd kijelölöd ezt a cellát, és a jobb alsó sarkában található kis pontra kattintasz jobb egérrel... majd elhúzod a megfelelő irányba! Az egér gombjának elengedése után az előugró menüsorban pedig kiválasztod a kitöltés sorozattal-t!
(#10310) csdm: ahogy néztem csak az első sort vagy oszlopot lehet fix-re állítani! Fel lehet osztani úgy is, hogy az első 1-7 sor vagy 1-7 oszlop mindig látszik, de úgy hogy csak a 7-es úgy nem... Legalábbis az én tudomásom szerint (de ha mégis akkor valaki kijavít remélhetőleg)!
-
Tosee
őstag
-
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a segítséget (Pá fórumtársnak is)!

Valóban gyönyörűséges képlet... de lényeg, hogy működik!
Viszont annyi problémám még lenne, hogy az E1 es cellába úgy kéne kiíratnom az eredményt, hogy ha például 8 és fél órát dolgozik valaki, akkor 8,5 legyen az eredmény!Próbáltam egyéni számformátumot adni neki, de sajnos így sem sikerült ebben a formában megjeleníteni!

-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Kicsit belekeveredtem egy képletbe! Segítsen valaki!

Tehát adott egy táblázat, amiben munkaidőt tartok nyilván...
Pl.: külön cellában az óra és a perc. Egy harmadikban pedig ki kellene számolni, hogy mennyi a ledolgozott óra az adott napon!
A1 (munkaidő kezdete / óra): 05
B1 (munkaidő kezdete / perc): 30
C1 (munkaidő vége / óra): 13
D1 (munkaidő vége / perc): 30
E1 (ledolgozott óra): 8,0 de ha mondjuk 14.00 ig dolgozott valaki, akkor 9,5 legyen az eredmény!Az E1 be kellene nekem egy képlet, ami ezt jól kiszámolja!
3 műszakban, 8 órás munkaidő van általában (túlóra előfordulhat)... -
Tosee
őstag
Van egy táblázatom, amiben a munkaidőket tartok nyilván... Na most ezzel az a probléma, hogy ha valaki éjszaka dolgozik, és mondjuk 22:00 kor kezdi meg a munkaidejét és az tart neki 06:00 ig. Ebből eredően ki kellene valahogy számolni, ha lehet képlettel a munkában töltött időt, tehát, hogy ez esetben 8 órát kapjunk eredményül!
pl:
A1: 22:00
B1: 06:00
C1: ide kellene az eredményt kiszámolni, hogy ne kelljen beírogatni!Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Formula-1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50