Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek

-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Szeretném, ha az Excel automatikusan színezne egy cellát, nem tudom ez megoldható-e abban a formában, ahogy szeretném. A cellában egy átlag szerepel, és azt szeretném, hogy ha ez a szám 11nél nagyobb, akkor zöld legyen, ha kisebb, akkor piros. Arra már rájöttem, hogy makrókat kell hozzá használni, de sajnos nem vagyok ebben jártas. Abban sem vagyok biztos, hogy azt a cellát, amiben a képlet van, lehet-e színezni így, ha nem, akkor maximum megoldom úgy, hogy máshova teszem ezt az átlagot, és ezt a cellát aszerint színezem be.
Excel 2013-at használok.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Excel 2007-ben szeretném megváltoztatni egy diagram tengelyének a ?mértékét?.
Teszek be róla képet, a lényeg, hogy az kellene, hogy ne 0 és 120 között mutassa, hanem mondjuk 60 és 120 között. Ez megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50