Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Van arra mód, hogy az élőfej és élőláb normál módban is látszódjon? ne csak Lapelrendezés módban?
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következő ügyben!
Szállások küldenek képeket speciális szobákról, ezeket mappánként feltöltöm egy GDrive-ba. A megosztott mappák linkjét bemásolom a saját excel táblába, de nem nyílik meg kattintásra, Google hibaüzenetet kapok. De ha a linket beillesztem a böngészőbe, akkor megnyílik rendesen. Az is furcsa, ha nem a mappát, hanem csak egy képet osztok meg, ennek a linkje megnyílik, de egy szobához több kép van, jobb lenne, ha a mappa tartalma nyílna meg. valakinek ötlet?

-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Excel 2007-ben szeretném azt megvalósítani, hogy két úszóidőt kivonok egymásból, vagyis mennyit javult, vagy romlott a másikhoz képest. Ne vagyok nagy mágus, de eddig nem sikerült :/
Pl: 7,02.50-6,58.50, ez úgye 4mp, így könnyű, de több időnél már macerás fejben kiszámolnom.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Rákeresve nem találtam választ :/Excell 2007.-es több éve használt Jumplistem eltűnt ma estére :/ Mindennap használtam, (ma du.-n is) nem frissítettem semmit. Vissza lehet szerezni még

-
Faterkam
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Ez egy egyszerű táblázat, partner neve, címe, elérhetőségei és a weboldal linkje, megjegyzés. Ezeken ellenőrzi hogy a cég kitette e a bannerünket. A megjegyzésbe meg beírja igen vagy nem. Pár rekordonként menteni. és ekkor dobja ezt a hibát. A gépén lehet valami gond, mert nekem átküldte a táblát, és én nem tudtam előhozni a hibát...
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A kolléganőmnek állandóan ezt írja ki az excell. otthon dolgozik, egyedül, nincs hálózatban. nem értem...
közös használat miatt nem lehetett menteni 'összevontpptfeb16.xls' módosításait. Az Excel 7793D000 néven egy ideiglenes fáljt hozott létre a módosítások megörzésére. Vagy más néven menti a fáljt, vagy elveszti a módosításokat.
Ideiglenes fálj mentése Módosítások elvesztése.
ötlet?
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Van egy teszt táblázat és azt szertném, hogy a válaszba csak a két betű közül lehessen beírni egyet. Tehát a C4 vagy E vagy B. Alá a C/-ba a HA függvénnyel meg kiírja hogy ok. De beírtam, hogy =HA(c4=e,b;"ok";"Rossz válasz")
Nem vagyok egy nagy ász, ez így nem jó. Valakinek ötlete?
Előre is köszönöm! -
Faterkam
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod, de lehet félreérthetően írtam le. Van egy 19 kérdéses kérdőív ennek a BF oszlopa a hol laksz kérdés, és kb 2000 sorban válaszoltak különböző városnevekkel. ezt kéne összesítenem egy másik munkafüzetben ahol már fel van sorolva a megadott sablon:
Válaszok:
Budapest 136
Győr 8
Pécs 8
Debrecen 7
Kecskemét 7
Szeged 7
Érd 6
Békéscsaba 5
Dunakeszi 4
Piliscsaba 4
Zalaegerszeg 4
Eger 3
Etyek 3
Fót 3
Gödöllő 3
Miskolc 3
Nyergesújfalu 3
Székesfehérvár 3
Szigetszentmiklós 3
Vác 3
Egyéb helységek 151 -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Van egy oszlopom (hol laksz) városnevekkel, kb 2000 sor. Ebből kellene nekem kb 12 város ami egy listába megadtak, Pl Budapest, Pécs, Debrecen, Szentendre stb és az ezen felüliek egyéb városként, és kellene hogy hányan hagyták üresen a választ.
Így kéne kinéznie:
Bpest 564
Pécs 23
Szentendre 7
Egyéb város: 654
üres sor 12Excel 2003-at használok.
Ha valakinek lenne egyszerű ötlete, sokat segítene.
Előre is köszönöm!!!!
-
Faterkam
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ahh tényleg, én meg a zárójelekkel próbálkoztam, de rég volt az ECDL vizsga, szégyenlem magam

Kösz a türelmedet !!!
-
Faterkam
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen így csinálom most már:
=A1/D1
=A2/D1
=A3/D1Csak arra nem jöttem még rá, hogy ha a D1 az 1500 azt h oldom meg hogy ne keljen beírni állandóan mert ha egymás alá lehúzom D2 D3 D4 lesz az is, pedig az fix.
Az A2,2,3,4 növekszik rendesenMa nem megy semmi

-
Faterkam
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem viccelek, leblokkoltam, ezt az oldalt én is néztem, de nekem még mindig nem egyértelmű, mert rengeteg válasz a kérdőíven, s %-os értéke kell, az 1500 válasz a fix. Írd már le a képletét, mert tiszta ideg vagyok

ok rájöttem, kösz csak gyorsan kellett volna!!!!
Köszi!!!!!!!!!!!!
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Nem tudom kérdezte e már valaki, de nagyon fontos lenne nekem:
Van egy kérdőív, erre válaszoltak Pl 1500-an ez a fő szám. A százalékos értékek kellenének, ha az A válaszra 225-en a B-re 300-an a C-re 1200-an válaszoltak.
Tehát A hány %-a az 1500nak a B, a C, stb
Melyen képlettel tudom megoldani?
Ha valaki segít előre is köszi! S.O.S
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már csak akkor van gondom, ha valaki megúszta, vagy jobbat úszott a szintidőnél, ekkor kiakad, és ######## értéket kapok, Pl, 3:58,58-4:01,82 itt az úszó jobb eredményt ért el, mint a kiírt szintidő.