Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy nem felhasználóbarát adathalmazt, amit MSDOS formátumból importáltak, és dolgoznom kellene vele. Cserével és egyéb módszerekkel mindent átírtam benne, hogy az excel tudjon számolni velük, már csak valahogy az összes cellába be kellene szúrnom egy = jelet. Létezik erre valami függvény, vagy gyors módszer?
Előre is köszi! -
Emu
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, így már sikerült

-
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem excel problémámban:
Adott egy táblázat "A" oszlopokban a nevekkel, "B-C-D-E-F" oszlopokban különböző opciókkal. Egy olyan képletre, vagy bármi egyéb megoldásra lenne szükségem, hogyha valaki a saját neve mellé "B" oszlopba tesz mondjuk X-t akkor a táblázat végén az összesítő sorban egy 1-es szám mint érték jelenik meg. Ha a "C" oszlopba tesz X-t akkor az összesítő soron 2-es szám mint érték érték jelenik meg, és így tovább. Erre van valami ötletetek?Köszi!
-
Emu
őstag
Annyi a lényeg, hogy az értékesítés több termékből tevődik össze, aminek az arányait is szemléltetni szeretné az oszlopokon. Az oszlopokat pedig 2 sorban szeretném elrendezni, hátul a 2010-es havi lebontású értékesítésnek az oszlopai előtte pedig 2011 január-február, a többi hónap meg egyenlőre 0. Így érthető volt?

-
Emu
őstag
Sziasztok!
Alapszintű excel felhasználó vagyok és az alábbi probléma túltett rajtam:

Ilyen diagramot kellene csinálnom a főnökömnek, csak nekem halmozott oszlopokkal.
Tudnátok segíteni? Nekem sehogy nem jött össze. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50