- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alfonzka77
csendes tag
válasz
Delila_1 #8852 üzenetére
Szia!
először is köszi a segítséget!
Nem egészen... Úgy kellene nekem, hogy minden három sor átlagát számolja ki.
(aszem nem bírom megoflgamazni... )
Szóval.pl.
k1= átlag(a1:A2:A3)
K2=átlag(a4:a5:a6)
k3=átlag(a7:A9)
stbstbaztán pl. L1=átlag(b1:b3) L2=átlag(b4:b6)... stb
van kb 40 txt-m amiben ezek az értékek vannak, darabja kb 900-1200 sorral és mindengyikban 7-11 oszloppal. Sajnos a további feldolgozáshoz sok, ezért kellene nekem csökkenteni a mintaszámot amire az átlagolás egy járható mód lenne... Próbálgatom a makrót, de nem bírok rájönni, hogy lehet olyan változót csinálni ami folymatosan nő hármasával és lehet rá hivítkozni mint range...
csináltam egy próbát, hátha igy írthetőbb mi a célom. csak nem tudom képként feltölteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest