Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

- 

LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lasersailing
senior tag
válasz

Fferi50

üzenetére
						Kár, pedig olyan szép lehetett volna

Sajnos a több textboxot nem szeretném, mert a textboxok adattartama lehet 1-2-3-4 sor is. És úgy írtam az egész makrót, hogy ha kell lehessen 10 soros is a textbox (szakmailag indokolt lenne...).Másik ötletem az alábbi lenne:
Háttértörténet:
Ez a textbox tartalmaz 2 vagy több alkatrész cikkszámot + megnevezést, amikhez tartozó egyedi azonosítót be kell szkennelnie a dolgozónak. Azt szeretném mutatni neki, hogy melyik van már meg és melyik van még hátra.
Mivel azt már megtaláltam, hogy hol kezdődik a törölhető rész és a hosszát is tudom, így elvileg akár ki is törölhetném a már beszkennelt cikkszámokat.
VBAban string típusú változót karakterenként tudok másolni?
Arra gondolok, hogy átrakom a textbox értékét egy stringbe, majd az eredetileg pl. 60 karakter hosszú stringból kitörlöm a 24-40 közötti karaktereket. Ezt hogyan lehet megtenni? (értelemszerűen az új string 43 karakter hosszú lesz) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
 - Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
 - MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest