- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
Mert válaszoltam Neked, aztán kimentem kimosni a szememből a csipát, a hideg víz hatására meg megvilágosodtam, hogy hülyeséget írtam, így megváltoztattam a hozzászólást "Korán van még..." jeligére.

Akkor még1x:
A feladat kivitelezéséhez a kombinatorika, azon belül az ún. ismétlés nélküli variáció lekódolása szükséges. Ezt még meg lehet írni makróban, de mivel közben az is befigyelt, hogy "értelmes magyar szó" is kitétel, ezért már értelmetlen az egész. Ahhoz pluszban kellene -ahogy lappy is írta- egy adatbázis, ami max. 9 betűs magyar szavakat tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Borderlands 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50