- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Fferi50 #48592 üzenetére
Igen, mert az egyedi ügyfélazonosítókat (oszlop1) kell megszámolni.
De hagyd. Kitaláltam, hogy a lista végére csinálok képletezett oszlopokat, ahol ha üres 0, különben 1 értéket kap. Így könnyűszerrel szűrhető. Csak majd hatalmas piros betűkkel felirom, hogy ne nyomja meg kétszer a ctrl+a kombót a forráson, amikor átmásolja. Különben az egész munkalapot felülírja. Az oszlopok száma fix, így talán nem csúszik el neki. Tömbfüggvényt igyekszem kerülni, még ha azzal lehetne egyedi értéket számolni. Sajnos botlottam bele korábbi munkahelyen, hogy aki átvette, nem ismerte és nem értette, hogy ő írja be a kapcsos zárójeleket, miért nem működik. Könnyen karbantartható megoldás kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged