Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Fferi50
üzenetére
1.: Köszönöm, ez tuti!
2.: Nem nem, így nem lesz jó. Ami lapfület kimásolok külön dokumentumba, azt tovább lenne küldve az eredeti sokfüles táblázatunkból.
Azért kell, mert most kolléga (én meg a helyettese vagyok
) 5-6 különböző táblázatot (külön lapfüleken) tölt ki egymás után mert mindegyikre máshogyan kellenek számítások az általunk bevitt adatokból. Na most az első táblázatot mi töltjük, a többire meg számolná a program ezekből ami kell. Csakhogy a külön füleken szereplő táblázatokat külön osztályokra kell szétküldjünk, de nem akarjuk az egészet egyben. Hogy kimásoltam tuti, de az eredeti munkafüzet nem lesz mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) 5-6 különböző táblázatot (külön lapfüleken) tölt ki egymás után mert mindegyikre máshogyan kellenek számítások az általunk bevitt adatokból. Na most az első táblázatot mi töltjük, a többire meg számolná a program ezekből ami kell. Csakhogy a külön füleken szereplő táblázatokat külön osztályokra kell szétküldjünk, de nem akarjuk az egészet egyben. Hogy kimásoltam tuti, de az eredeti munkafüzet nem lesz mellette.