Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonie
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Nem csak A1 - B1 ről van szó, hanem a teljes tábla adott oszlopának minden cellájáról, még nem tudom pontosan melyik lesz az, mert a táblát ezután fogom elkészíteni, de addig nem fogtam hozzá míg ezt a dátum kitöltést nem tudtam megoldani.
Sor és oszlop beszúrás nem lesz, lapvédelmet teszek rá.
Sőt, nem is A és B oszlopokban lesz alkalmazva, de Delila_1 megoldását tudtam úgy módosítani, hogy a szükséges oszlopba történő íráskor a meghatározott oszlop (még nem tudom melyik lesz az) celláiba írodjon a dátum.
Nekem így jó, talán csak annyi, hogy ha több sort törlök egyszerre, akkor nem törlődik a már beírt dátum csak egyesével, ha erre lenne egy egyszerű megoldás, akkor már több lenne mint tökéletes.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Filmvilág
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm!
Fferi50