Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LostData
csendes tag
válasz
Fferi50 #47378 üzenetére
Köszi szépen, már majdnem jó minden!
Most abba a problémába futottam bele, hogy néhány dátumot rendben megcsinál, de a nagy részénél #HIÁNYZIK hibaüzenetet ír a cellákba.
Nem tudom ennek köze lehet-e ahhoz, hogy mivel az angol dátumok nem rövidítve, hanem teljesen kiírva szerepelnek az excelben, én a segédoszlopban az angol hónapok teljes nevét tüntettem fel.
Szerk: Igen, ha a "Közép" függvény "hány_karakter" részét úgy módosítom, hogy az pontosan megegyezzen az adott hónap karaktereinek számával, akkor rendben kiírja a dátumot.
Így viszont aszerint kéne manuálisan módosítgatnom a képletet, ahány karakterű az adott hónap? Vagy megadható a képletben mondjuk egy -tól -ig érték is, hogy a legrövidebb és leghosszabb karaktereket egyaránt tudja kezelni?Emellett úgy csináltam a "hónapok" segédoszlopot, hogy kijelöltem a 12 cellát, és úgy mentem a képletek>névkezelő>új név részhez.
Egy másik, talán kisebb probléma, hogy nem minden cellában szerepelnek dátumok, így ezeknél #ÉRTÉK hibaüzenetet kapok, de ezeket maximum kitörölgetem egyesével.
Csodálom egyébként, hogy még mindig nem adtad fel a nekem való segítést, dacára annak hogy milyen problémás vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest