- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Sajnos nem tudok Excel sort beilleszteni, de az a lényeg, hogy minden sor az én újabb havi adataimmal van bővítve. Ergo a táblázat csak az én havi adataimat tartalmazza. Minden új változó tényezőt felviszek kézzel, de jó lenne, ha szorzásokra nem kellene elővennem mindig a számológépet, hanem azt követően, hogy beírtam, hogy pl. Hideg víz induló: 1, Hideg víz záró: 4, Fogyasztott mennyiség: 3, akkor a Fizetendő összeg alatt (lévén 1 m3=600 Ft) megjelenne az 1800 Ft. Szóval ezt az egység-szorzás dolgot nem tudom, hogy miként kell megadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest