Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Szia!
Nem is számítottam a kérdésemhez képest ennyi idővel később érkező megoldásra, de nagyon jó, hogy így történt.

A helyzet az, hogy az angolhoz láma vagyok, így az általad írt képletet a táblázatomba bemásolva próbáltam megérteni annak működését. Az első megoldást sikerült felfognom azt hiszem.
A második képlet 0 eredményt hoz, gondolom valami hiba van a képletben, de egyébként sem vagyok biztos abban, hogy fel tudnám fogni, hogy ott mi és miért történik.
De nem is baj, az első megoldás bőven elegendő a számomra, mellesleg sokkal profibb, mint az én megoldásom, mivel az adatoknak ez esetben (ha jól sejtem) nem kell sorba rendezettnek lenniük.A kérdés már csak az, hogy ez a megoldás (KERES függvény) mennyire használható olyan esetben, ha a cikkszámok számossága 100-as, netán 1000-es nagyságrend, és mindegyik cikkszámhoz több időszaki ár tartozik. Ez esetben ugye a függvény tömb részeinek sok száz, vagy sok ezer relációt kell vizsgálnia. Vajon bírni fogja a processzor? Vagy van esetleg ilyen szintű korlátja a tömb függvényeknek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A második képlet 0 eredményt hoz, gondolom valami hiba van a képletben, de egyébként sem vagyok biztos abban, hogy fel tudnám fogni, hogy ott mi és miért történik.
De nem is baj, az első megoldás bőven elegendő a számomra, mellesleg sokkal profibb, mint az én megoldásom, mivel az adatoknak ez esetben (ha jól sejtem) nem kell sorba rendezettnek lenniük.
Fferi50