Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
Majdnem, mert amíg a válaszra vártam egy kicsit még módosítottam a formátumon (8 soros fejléc), így elszállt a kimutatás alapja, azt meg hirtelen nem találtam, hogy a forrásadatot hol is lehet újra beállítani, igazából most sem találom. Az a baj, hogy itt benn a cégnél van 2010/2013/2016-os excel is (de még igazi régi gépeken 2003/2007-es előfordul, és mindegyiknél más.
Én most egy új gépen dolgozok, ezen 2016-os van már, de úgy rémlik, hogy régebben a forrásadatot viszonylag egyszerűen lehetett állítani, de lehet most keverem az oly sokat használt fkeressel...
Egyébként működik, mert pilot jelleggel megcsináltam és azonnal mindent frissített, most már csak implementálni kell az éles fájlba

Új hozzászólás Aktív témák
- JavaScript topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- HBO Max
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50