Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
Majdnem, mert amíg a válaszra vártam egy kicsit még módosítottam a formátumon (8 soros fejléc), így elszállt a kimutatás alapja, azt meg hirtelen nem találtam, hogy a forrásadatot hol is lehet újra beállítani, igazából most sem találom. Az a baj, hogy itt benn a cégnél van 2010/2013/2016-os excel is (de még igazi régi gépeken 2003/2007-es előfordul, és mindegyiknél más.
Én most egy új gépen dolgozok, ezen 2016-os van már, de úgy rémlik, hogy régebben a forrásadatot viszonylag egyszerűen lehetett állítani, de lehet most keverem az oly sokat használt fkeressel...
Egyébként működik, mert pilot jelleggel megcsináltam és azonnal mindent frissített, most már csak implementálni kell az éles fájlba

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50