- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nordican
tag
válasz
Fferi50 #33964 üzenetére
Fiúk-lányok, tök rendesek vagytok, hogy ennyi időt beleöltök más problémájába, de nekem ez még mindig túl elvont. Még azt kérhetném, hogy egy konkrét példára fordítsátok le ezeket a kódokat?
Szóval tegyük fel, hogy a Munka1 lapom a főlap, itt az A1 és az A3 cellában készül két különböző (többtételes) lista, és a Munka2 lapon a B2 és B4 cellában kellene megjelennie automatikusan az A1 és A3 listának, és egyúttal automatikusan át is kellene méreteződnie a Munka2 lap 2 és 4-es sormagasságának. Én pedig megfogom a kódot és egy az egyben beszúrom a Worksheet/Change lapra, és beszámolok az eredményről. Ha működik, akkor már csak a cellák meg a lapok nevét kell lecserélnem, ami elvileg még nekem is menni fog. -
poffsoft
veterán
válasz
Fferi50 #33964 üzenetére
Én értem.
Nem biztos, hogy nordican is értette az uniont.Szóval, ha csak azokat a
cellákat figyeled, amik az A oszlopban (A:A) vannak, és a B1:E100 tartományban, meg a 23. sort:If Not Intersect(Target, Union(Range("A:A"), Range("B1:E100"), Range("23:23"))) Is Nothing Then
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Synology NAS
- Milyen SSD-t vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest