Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nordican
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Fiúk-lányok, tök rendesek vagytok, hogy ennyi időt beleöltök más problémájába, de nekem ez még mindig túl elvont. Még azt kérhetném, hogy egy konkrét példára fordítsátok le ezeket a kódokat?
Szóval tegyük fel, hogy a Munka1 lapom a főlap, itt az A1 és az A3 cellában készül két különböző (többtételes) lista, és a Munka2 lapon a B2 és B4 cellában kellene megjelennie automatikusan az A1 és A3 listának, és egyúttal automatikusan át is kellene méreteződnie a Munka2 lap 2 és 4-es sormagasságának. Én pedig megfogom a kódot és egy az egyben beszúrom a Worksheet/Change lapra, és beszámolok az eredményről. Ha működik, akkor már csak a cellák meg a lapok nevét kell lecserélnem, ami elvileg még nekem is menni fog. -
poffsoft
veterán
válasz
Fferi50
üzenetére
Én értem.
Nem biztos, hogy nordican is értette az uniont.Szóval, ha csak azokat a
cellákat figyeled, amik az A oszlopban (A:A) vannak, és a B1:E100 tartományban, meg a 23. sort:If Not Intersect(Target, Union(Range("A:A"), Range("B1:E100"), Range("23:23"))) Is Nothing Then
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Opel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest