Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fferi50 #31849 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél ezzel! Még egy kis probléma van vele, de az én hibám, rosszul írtam le: nem minden esetben azonos a filenév a keresési feltétellel, és ez okozhat jelen állapotban hibát. A link és a keresési feltétel viszont minden esetben össze van rendelve. A gond az, hogy jelen állapotban beírom kézzel a keresési mezőbe, hogy (teszem azt) 11, akkor olyan linket próbál megnyitni, hogy \\VALID_URL\osszerendelt_filenev.akarmi\11, és erre nyilván hibát dob. Persze, az is lehet, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz.
SZERK.: Kivettem a " & Target.Value" részt a szkriptedből, így már nem dob hibát, viszont a fájlt Excel-ben szeretné megnyitni. Ez nem lenne gond, de ez egy .pdf
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest