Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra. 
 Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Belnir csendes tag válasz  szatocs1981

üzenetére szatocs1981

üzenetéreLehet, hogy már túlbonyolódtam, és mindent akarok. Sajnos ez megesik néha velem. Összeszedem a gondolataim. Adott egy munkafüzet, melyet a nagyfőnök utasítására készítettem. Bassza a csőröm, hogy a nagyfőnök baszik a munkafüzetre, ezért a közvetlen főnököm kérte, tegyek bele "figyelőt", hogy az arcába toljuk, hogy ő ugyan nem is nézi, ne legyek felesleges feladattal terhelve (mondjuk kb 2 mp napi tevékenység, de ezt nekik nem kell tudni). Kaptam egy szuper kódsort, működik, de feltűnt, hogy kilépés előtt írja be a tevékenységet, és akkor is ment egyet. Tehát ha valaki mégis megnézi, és használja a szűrőket pl, és dolga végeztével kilép, nyom egy nincs mentés gombot, akkor is elmenti a változtatásokat. Ezért áttettem ezt a részt a megnyitás pillanatához, hogy még mielőtt egy egérmozdulatot is tenne, mentődik a megnyitás tevékenysége. Utána matathat, de ha akarja menthet is. Na ez legutóbbit szeretném leszabályozni, hogy ha akar, menthet is legyen kizárva. 
 Ha valamit rosszul értelmeztem korábban, akkor bocsi.Windows alatt levéded (read_only) és magadat beteszed kivételbe. 
 A céges hálózatunk egy kicsit bonyolultabb ennél, ilyet nem tudok megtenni, mert amint megtagadom másoktól a jogokat, automatikusan megtagadom magamtól is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Fferi50
 Fferi50