- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenkei83
tag
válasz
Fferi50 #29247 üzenetére
Hello!
Közben összeraktam egy kis puskázással... Nem teljesen értem a logikát, de működik.
És amiért nem értem: nem elég ennyi simán zárolni az összes cellát?
For Each ws In ThisWorkbook.Worksheets
ws.UsedRange.Cells.Locked = True
For Each cella In ws.UsedRange.Cells
If cella.Interior.Color = RGB(204, 236, 255) Then
cella.Interior.Color = RGB(255, 255, 0)
cella.MergeArea.Locked = False
Next cella
Next wsTesztelgettem pár dolgot és úgy látom, hogy a cella.MergeArea.Locked = False lekezeli az egyesített és a nem egyesített cellát egyaránt, interior colortól függően. Jól látom, hogy nem kell bele külön kezelés normál és egyesített cellákra, valamint a FindFormat sincs így szükség?
Vagy valamit benézek?üdv
P. -
bozsozso
őstag
válasz
Fferi50 #29247 üzenetére
Sziasztok,
Vonal diagram készítésnél nem találok olyat, hogy egy adott sávot kijelöljek benne, hogy ezek a jó értékek. Próbálkoztam volna téglalap beszúrással arra a sávra, de akkor kitakarja a vonaldiagramot és nem lehet háttérbe rakni. Van erre valami megoldás vagy tényleg nincs azért nem találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest