Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Még egyszer köszönöm (meg a többieknek is) a kódot. #27602. számú hozzászólás kódját alkalmazom, mert a céljaimnak ez bőven jó. Annyi hogy kiterjesztettem 36 sorra és csináltam egy mátrixot ami a kevert számokat kirakja nekem randomra (FKERES-el megoldottam könnyedén). Egyedüli kis mütyürke problémám hogy egy picit lassú. Tegnap még tök gyorsan dutott a makró. Ma meg indítom a makrót hogy csináljon egy új keverést és olyan 3-5 másodpercet várnom kell legalább. Nem értem mi a gondja. Tehát 1-36 közötti számokat rendez a kódod szerint. Nem hiszem hogy ilyen lassan kéne futnia.
És egy másik kérdés. Azt hogy lehet megoldani hogy ha elindítom az Excel dokumentumot, akkor a Makró automatán egyszer fusson le. Bár igazából az lenne a legtutibb ha ez az automata makrófutás annyiszor következne be, ahányszor arra a munkalapra kattintok amelybe megvan írva a VBA kód.

Egy másik (nehezebb) kérdés. Excel-be VBA segítségével programozható animált Progressbar?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VGA kibeszélő offtopik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gamepad
- Hobby elektronika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xbox Series X|S
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- További aktív témák...
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50