Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Láthatod, az utóbbi időben, mindig kéznél van az excel function translator, és rögtön lefordítom, mielőtt beírom a választ. (kivéve, ha esetleg nem vagyok épp gépközelben, és macerás lenne a fordítás) Elején lehet, hogy volt némi félreértés, de amikor láttam mi a szokás, változtattam, a javuló tendenciát nem tagadhatod.

De nagyon gyakran nem írja a kérdező a nyelvet. Akkor mi legyen a default válasz?
"Elég sok országban élő Excel alkalmazóval van kapcsolatom, minden országban lefordították."
Nekem is, és tudom, hogy lefordították, de azt is tudom, hogy vállalati szinten szinte minden multinál le van tiltva minden lokalizáció. SAP lokalizáció itt-ott engedve van (az a másik, amitől néha feláll a hátamon a szőr), de az Office általában english only.
Nekem pl volt vagy 8 különböző állandó munkahelyem az elmúlt 15 évben (magyarországiak) , de sehol sem volt telepítve semmilyen Office MUI pack, mindenhol angol volt a default (mégha néhány felhasználó ki is sírta a helyi IT-snál, hogy mókolja a a gépére a magyar csomagot, központi vállalati support-ról le kellett mondania).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50