Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhheni
tag
válasz
Delila_1 #26125 üzenetére
én nyilván nem vagyok olyan képzett, mint te, de azt hiszem, most félreértettél valamit: én arról nem állítottam, hogy nem lehet másképp megoldani, csak annyit, hogy én nem találtam meg, éppen ezért kértem segítséget (amit ismételten köszönök)
én a 26121-esben szereplő kérdésről írtam, hogy másképp nem tudom megcsinálni, mégpedig azért nem, mert egyszerre két mezőt (pontosabban azok viszonyát) kellene vizsgálnia, ezért nem hasonlítható össze a 26112-es és a 26121-es kérdése
viszont rögtön meggyőzöl, ha erre, a 26121-esben szereplő kérdésre is mutatsz egy megoldást, ami csak a táblázat saját mezőit használja: kik kaptak a havi fizetésüknél (D oszlop) több prémiumot (K oszlop)?
én nagyon megköszönném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest