Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Delila_1 #25725 üzenetére
Igazából félre is érted és nem is
Az első feladat, amivel most szenvedek, az annyi lenne, hogy egy dátumtól számolva a paraméterben megadott számnyi munkanapot leszámol és azt a dátumot adja vissza. Viszont ha ezen túl vagyok lesz olyan is, hogy két dátum között kell kiszámolni a munkanapok számát.
Tegnap kicsit haladtam és odáig jutottam, hogy a makró (első tesztek alapján jól működik), csak ugye az a gond, hogy csak akkor, ha gombbal hívom meg. Ha függvényként, akkor nemfferi50: Alapvetően ha sok adatot kell felvinni nem gond, mert egyszer kell csak megcsinálni évente és a lényeg, hogy működjön. (Legjobb lenne, ha másfél hét múlva működne már, mert akkor reprezentálnom) Egyébiránt mindenféle megoldás érdekel, ami jól működik, és nem kézzel kell felvinni.
Közben csináltam egy excelt, amibe belementettem a lényegi adatokat, ahogy most nálam működik. Késő délután átküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest