- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
Köszönöm, tökéletesen működik
Viszont kiderült, hogy nem jó úton indultam el.
Tulajdonképpen a sort egy már számított cellából ki tudom nyerni egy kivonással.
Ebből a sorból akarom kinyerni a mennyiségi egységet.
Először megvizsgálom h melyiket tartalmazza, majd kiíratom.
Én ezt így oldottam meg:=HAHIBA(VÁLASZT(ÖSSZEFŰZ(HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ csom";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"5");"");HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ m";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"1");"");HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ bliszt";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"2");"");HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ tek";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"3");"");HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ db";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"4");"");HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ pár";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"6");""));HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ m";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"méter");"");HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ bliszt";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"bliszter");"");HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ tek";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"tekercs");"");HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ db";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"db");"");HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ csom";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"csomag");"");HAHIBA(HA(SZÖVEG.KERES("/ pár";INDIREKT("A"&HELYETTE(P6;"A";"")-5));"pár");""));"")
Viszont belefutottam a túl sok argumentum hibába az excelben, pedig még bővítenem kéne további mennyiségi egységekkel a listát.
Van ennek egyszerűbb módja, és csak én bonyolítottam túl?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest