Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hello mester
köszi a tippeket mint mindigigen, próbálkoztam azzal, hogy átírom így, ahogy te is javasoltad:
LineNum = .CreateEventProc("Open", "Workbook")
de ilyenkor valamiért összeakadt a kód többi sorával - általában elakadt ennél a sornál, és accessben egy "Event handler is invalid" hibaüzenetet kaptam.
Igazából az lenne a cél, hogy az adott makró csak 1 fusson le, és többször ne, gondolom akkor ez az If amit írtál, azt csinálja hogy csak akkor futtatja, ha A1 üres, ha bármilyen érték van benne, akkor már nem fut le. Ez tök jó lenne, mert A1 általában mindig ki van töltve, csak amint átakarnám írni Open eventprocedurre a dolgot, onnantól kezdve borul a bili

pedig van egy hasonló makró ami létrehoz és emgformáz egy táblázatot excelben, az ugyanezzel a kóddal perfektül működik. Nem tudom, hogy az xls tartalmának lehet e közze hozzá, ez a file amit használni akarok annyiban komplikáltabb hogy általában 3 munkalap van rajta:
Sheet1 (INT)
Sheet2 (excl INT)
Sheet3 (All)én igazából ezt a makrót mindig csak az INT nevű munkalapon szeretném futtatni, gondolom akkor ezt valahogy a Code = Code & .... részben definiálni kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
köszi a tippeket mint mindig
Fferi50