- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hello mester
köszi a tippeket mint mindig
igen, próbálkoztam azzal, hogy átírom így, ahogy te is javasoltad:
LineNum = .CreateEventProc("Open", "Workbook")
de ilyenkor valamiért összeakadt a kód többi sorával - általában elakadt ennél a sornál, és accessben egy "Event handler is invalid" hibaüzenetet kaptam.
Igazából az lenne a cél, hogy az adott makró csak 1 fusson le, és többször ne, gondolom akkor ez az If amit írtál, azt csinálja hogy csak akkor futtatja, ha A1 üres, ha bármilyen érték van benne, akkor már nem fut le. Ez tök jó lenne, mert A1 általában mindig ki van töltve, csak amint átakarnám írni Open eventprocedurre a dolgot, onnantól kezdve borul a bili
pedig van egy hasonló makró ami létrehoz és emgformáz egy táblázatot excelben, az ugyanezzel a kóddal perfektül működik. Nem tudom, hogy az xls tartalmának lehet e közze hozzá, ez a file amit használni akarok annyiban komplikáltabb hogy általában 3 munkalap van rajta:
Sheet1 (INT)
Sheet2 (excl INT)
Sheet3 (All)én igazából ezt a makrót mindig csak az INT nevű munkalapon szeretném futtatni, gondolom akkor ezt valahogy a Code = Code & .... részben definiálni kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest