Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

válasz Mutt #16804 üzenetére

Nagyon köszönöm, tökéletes! :C :R Most már szerintem némi formázástól eltekintve ez marad a végleges változat :R

Egyébként a trükközés az egész táblázatra jellemző, mert az elején lévő srafozásos részt 2010-es excel alatt elég hamar összedobta a kolléga - csak éppen ahol használatban lenne ez az egész, ott csak 2003 van. És nem volt túlzottan nagy akarat a verziófrissítésre, és arra, hogy 50K-t rááldozzon a cég 1 táblázat kedvéért. Ami részemről is érthető és jogos :)

Fire/SOUL/CD: értem, amit mondasz, és van is benne igazság. Viszont ez a karbantartási lap kinyomtatásra kerül, és egyéb funkciója nem lesz, legalábbis a gépen nem. Tehát pl. jön egy javítás febr. végén, már tudjuk, mit fogunk végezni az adott gépen, vagyis a lap fölötti részletezés a legördülő menüből meglesz. Innentől kezdve Mutt megoldásának hála már csak a hónap számát kell módosítanom a karbantartási lapon, és beírni egy javítási dátumot, azt követően pedig kinyomtatni. Az adott gépnél a következő javításnál pedig ugyanezt lejátszani...az ebben az esetben lényegtelen, hogy az előző lap a gépen nem lesz meg, hiszem a funkcióját papír alapon tölti majd be.

Tehát én úgy látom, hogy pontosan így fog a kezem alá dolgozni :K :R eredetileg is így szerettem volna valahogy (és nem csak én, hanem az is, aki majd kezelni fogja ezt a tervet), szóval boldog lehetek :)

Jobb, kézreesőbb megoldástól nem zárkózok el, ha van javaslatod...mindig, mindent lehet még jobban és egyszerűbben :R De ez a mostani helyzet is korrekt szerintem.

• pigster

senior tag

válasz Mutt #16804 üzenetére

Alternatív megoldás az INDIREKT függvénnyel. :Y
    Még jó hogy havonta kell csinálnia, nem naponta...

Egyébként érdemes megnézni: Több érték visszaadása keresésből

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés