- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
cousin333 #14004 üzenetére
Közben rájöttem, hogy user error volt
. A hiba üzenet szövege ennyit volt: 400
. Az volt a probléma, hogy egy cellában lévő értékből munkalap nevet szerettem volna készíteni. Ez mind addig jó volt, amíg bele nem ütközött egy olyan értékhalmazba, amiben volt kettős pont. Emiatt dobta a hiba üzenetet nekem.
Pont ma volt egy másik hasonló eset, amikor egyik excel fájl cellájáról egy másik excel cellájára hivatkoztam (ezt is automatizáltam), és az elérési útban nem lehet aposztróf, ezért ekkor is ilyen 400-as hibát dobott vissza.
Ez a harmadik VBA-m, és az ilyen "apróságok"-ra még nem tudok könnyen rájönni, mert nincs meg a rutin, hogy hol mi miatt állhat meg. Osztályokkal is sokat bajlódok, mert nem mindegy, hogy mikor mit írok.
Az már csak hab a tortán, hogy két gépen dolgozok. Egyiken magyar office 2010 van, a másikon angol office 2003. Fájlformátumot a 2010-ben mindig be kell állítani, az ilyen Sheets("Sheet1")-eket el lehet felejteni, túl nagy cellát sem lehet másolni 2003-ban, stb...
Eddig teljesen hidegen hagyott az excel, most meg teljesen bele zúgtam, hogy bármit megcsinálhatom benne.
Hogyan lehet olyan function készíteni, hogy ne legyen bemenő változó, és ne térjen vissza semmivel? Egyáltalán lehet ilyen? Formázásokat szeretném kitenni függvényekbe. Vagy ilyenkor az objektum referenciája lesz a bemenő változó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged